disabled ssid broadcast but...

Configuration and operational information about stumbled AP's

disabled ssid broadcast but...

Postby TheSovereign » Wed Jan 08, 2003 3:49 am

it still shows up in netstumbler but with a blank ssid
i have a cabletron roamabout and if u have one disable broadcast ssid is actually called bssid relay beacon


my question is how do i make it so it doesnt show in netstumbler
SO SAYS TheSovereign
User avatar
TheSovereign
 
Posts: 658
Joined: Sun Jun 30, 2002 2:35 am
Location: chicago

Postby JoeTampa » Fri Jan 10, 2003 3:53 pm

If it is showing up in NetStumbler then it is responding to probe requests from NS for "ANY" SSID. You will have to determine if you can prevent that.
JoeTampa
Mini Stumbler
 
Posts: 51
Joined: Sat Apr 13, 2002 10:11 pm


Return to AP Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests