Orinoco AP-1000 Questions

Configuration and operational information about stumbled AP's

Orinoco AP-1000 Questions

Postby Dr3D1zzl3 » Tue Jul 02, 2002 3:29 pm

Anyone have one of these?

Just slapped my card in it (gold card of course) and in the ap manager it just simply switches from online to offline. Default passwords of default and public dont seem to work properly. Anyone have any ideas on what i am not doing.
Dr3D1zzl3
 
Posts: 371
Joined: Thu Apr 18, 2002 1:12 pm

Postby lincomatic » Tue Jul 02, 2002 3:40 pm

i don't have one, but have u compared the f/w rev between the card u put in and the one it came with? maybe your gold card has the wrong f/w.
~lincomatic
User avatar
lincomatic
Mini Stumbler
 
Posts: 1682
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:53 am
Location: Tinsel Town

Postby Dr3D1zzl3 » Tue Jul 02, 2002 6:44 pm

doesnt come with a card. At least this one didnt. Guesss i will have to the reflash game.
Dr3D1zzl3
 
Posts: 371
Joined: Thu Apr 18, 2002 1:12 pm

Postby wpj » Tue May 20, 2003 11:13 am

I have a few of these units, do a factory defualts to the unit and try again....it can be finily sometimes bit they work great after that.
wpj
Mini Stumbler
 
Posts: 80
Joined: Fri May 16, 2003 8:55 pm
Location: Mississauga

Postby TheSovereign » Tue May 20, 2003 11:37 am

reset it connect thru the serial port
i had the same problem
one u get it configured thru the serial port set an ip on and get the firmware updated from proxim then it will react fine
SO SAYS TheSovereign
User avatar
TheSovereign
 
Posts: 658
Joined: Sun Jun 30, 2002 2:35 am
Location: chicago


Return to AP Information

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron