Cabletron Roamabout Card setup

Cabletron Roamabout Card setup

Postby RalphL » Sun Jul 28, 2002 3:55 pm

I'm hoping for a little help on configuring my @migo and the Roamabout card with ministumber.

The Drivers are version Win CE 6.28 and are for the PocketPC. They load up OK, but I get a message from ministumber that the "radio is disabled" and the card's client software is also shows disabled.

Is there some trick that I am missing.

Also, can anyone point me towards the ping utility (or any other utilites like ping) that is out there that I can up on my @migo?

Thanks
RalphL
Mini Stumbler
 
Posts: 2
Joined: Sun Jul 14, 2002 10:23 am

Postby lincomatic » Sun Jul 28, 2002 7:50 pm

you can try vxutil from cambridge. it has a built-in pinger.

http://www.cam.com/vxutil.html

but i recommend just installing the CE drivers from
http://www.orinocowireless.com
it has a built-in link quality tester. just fire up the ORiNOCO Client Manager.

if the card isn't recognized when you insert it just type
in "wlluc46"
~lincomatic
User avatar
lincomatic
Mini Stumbler
 
Posts: 1682
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:53 am
Location: Tinsel Town

Cabletron Roamabout Card setup

Postby RalphL » Mon Jul 29, 2002 6:24 pm

Thanks for the help. I tried a reset and put back in the Roamabout client and it still failed. I went in and loaded the Orinoco drivers and typed in wlluc46 and it is working great with ministumbler.

By the way I am using a PC-600 (URThere) running PocketPC 2002, and the Roamabout card. In addition, I have loaded the drivers for an SMC 2632W to connect to my home LAN and it is running fine. I might add at 128 bit WEP :->. All in all I'm pretty happy with the PC-600 (a friend had pointed out the thread in the forum). If anyone is still trying to buy one of these, I would recommend. The person selling them shipped COD. She originally forgot to include the stylus and some software in the shipment, but as soon as I contacted her she sent it right to me. Tomorrow, I'll get the utilities loaded.

Thanks again for the help. Ralph
RalphL
Mini Stumbler
 
Posts: 2
Joined: Sun Jul 14, 2002 10:23 am

Postby lincomatic » Mon Jul 29, 2002 6:35 pm

glad you got it working per my instructions...
i was driving blind...i've never tried it on an amigo or w/ a cabletron card :)
~lincomatic
User avatar
lincomatic
Mini Stumbler
 
Posts: 1682
Joined: Tue Apr 16, 2002 12:53 am
Location: Tinsel Town


Return to MiniStumbler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron