POST YOUR SUCCESSFUL PRISM/2K/XP Configurations here

stumbling on intel 2011b

Postby xian » Thu Jul 03, 2003 2:49 am

Reporting Intel 2011b PCMCIA working on Gericom Masterpiece (SIS chipset) stumbling around in Poland :) :D
xian
xian
Mini Stumbler
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 02, 2003 8:14 am

Postby poisonrain0 » Thu Jul 03, 2003 3:37 am

WPC54g with a Dell Inspiron, XP(home), Using the NDIS 5.1 selection
Stumbling around in the Czech Republic.
[B]Although i miss out on the higher channels.

they have a great infrastructure for stumbling around.
:D
poisonrain0
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Sun Jun 29, 2003 9:51 pm

rtl 8180l stumbling

Postby xian » Thu Jul 03, 2003 5:20 am

hello again
Succesfuly run I-Tec cardbus pcmcia adapter based on Realtek 8180L chipset (my guess based on driver files) working on ndis with netstumbler (xp home)
It's time to hit the road !
greetz
xian
xian
Mini Stumbler
 
Posts: 3
Joined: Wed Jul 02, 2003 8:14 am

PCMCIA Linksys WPC54G 802.11.g

Postby docs » Mon Jul 07, 2003 12:17 pm

Windows 2003 SP 4
PCMCIA Linksys WPC54G 802.11.g

Working fine...
docs
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Mon Jul 07, 2003 12:14 pm

Postby Pando » Tue Jul 15, 2003 4:20 pm

Just hooked up the new LinkSys WPC55AG PC-card - works fine!!!!

Stumbler finds BOTH 802.11A and B/G networks.

I am using Dell Inspiron 7500 with XP SP1 - put the card in, it was recognized by XP, and it asked for a CD. That's it. I did not install any additional Linksys software...

SWEEEEET!!!!
Pando
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 15, 2003 4:14 pm

Postby Lonely Raven » Thu Jul 17, 2003 4:19 pm

I just got my Senao 200mW with the dual external antenna
ports. Works GREAT!

Shows up as a Prism 2 under Windows 2000 in NetStumbler.

Hell, I get green connection even with no antenna connected!
(no internal on these dual ext models).

I can't wait to hit the streets this weekend with this! I'm going
to load it into my boblbee backpack and go bike riding!
Jack of all Trades,
Master of None

IT Samurai

Brat Prince
Lonely Raven
Mini Stumbler
 
Posts: 7
Joined: Tue Feb 25, 2003 1:27 pm
Location: Wheaton, IL

Postby ProteZE » Fri Jul 18, 2003 6:27 pm

OS = Win2003
NIC = WPC11 v1 ( NDIS )
NS = 3.30

WORKS !!!
ProteZE
Mini Stumbler
 
Posts: 14
Joined: Thu Jul 17, 2003 1:51 pm
Location: Canada, ON

Postby RaiD » Tue Jul 22, 2003 6:07 pm

For anyone with an IBM Thinkpad (I have the 390e) that uses a Texas Instruments Cardbus controller (old or new I believe), the Linksys WPC54G works great with the new beta driver found here:

ftp://ftp.linksys.com/beta/wpc54g_beta_driver.zip .

Linksys was obviously aware that there was a problem and it looks like they have corrected it. Props to Linksys, but I will continue to test it out and report back here.
RaiD
 
Posts: 45
Joined: Tue Jul 22, 2003 3:50 pm
Location: St. Louis.MO

DWL-650+

Postby wifidave » Fri Jul 25, 2003 11:47 pm

Im new to all this but i got my dwl-650+ working no probs.

running win xp pro and Ns v.3.30
wifidave
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Fri Jul 25, 2003 11:36 pm

Postby Stealth5325 » Sat Aug 02, 2003 1:27 pm

I've got the 2511CD PLUS ExT2 200mW card as well. Also, I have a 10dBi external magnetic antenna, and it works GREAT with NDIS mode enabled. I get about 1/2mile range through houses and cars and walls and stuff. In the open, it's closer to two miles. I would recommend this setup.
Stealth5325
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Fri Aug 01, 2003 10:55 pm

Postby igodit » Mon Aug 04, 2003 3:50 pm

I got my WPC11 Card to work with NS once I started NS then put the card in.

Doesn't work anyother way for me.
All ur )( r belong 2 us
- the31337.org
User avatar
igodit
Mini Stumbler
 
Posts: 2
Joined: Mon Aug 04, 2003 3:15 pm
Location: Jamaica

Postby lazarus » Mon Aug 04, 2003 4:09 pm

Ergo laptop (screen busted so installed permanently in the car with a 12.1" lcd mounted in the dash)
PIII 650, 128 Mb, 20Gb
windows xp pro sp1
netgear MA101
Etak PCMCIA GPS

the net gear seems to do remarkably well sat on the dash using only its built in antenna
lazarus
Mini Stumbler
 
Posts: 14
Joined: Sun Aug 03, 2003 6:02 am

2 Working Setups

Postby intutor » Tue Aug 05, 2003 7:52 pm

These setups have been working for me....

Dell Latitude CPxH
WinXP Home
NS 0.3.30
Linksys WUSB12 (mini-USB adapter)
Selecting NDIS5.1

HP Pavilion ze4230
WinXP Home
NS 0.3.30
Beldin Wireless Notebook Network Card (F5D6020)
Selecting NDIS5.1


intutor
intutor
Mini Stumbler
 
Posts: 3
Joined: Tue Jul 29, 2003 6:05 am
Location: NEW JERSEY

Postby DarkMagician » Thu Aug 07, 2003 9:06 pm

I just installed NS on my Windows 2000 system:

Dell Inspiron 2650
Linksys WPC11 v3.0 PC Card
(almost forgot: running NS in NDIS mode, wouldn't work the other way)

Works like a champ... now if only the thing could receive as well as the WUSB 2.6 device I have plugged into my desktop :(
DarkMagician
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Thu Aug 07, 2003 9:04 pm

Win2k, SMC 2632W works

Postby hackl » Sun Aug 10, 2003 5:01 am

My Configuration:

Win2K
SMC 2632W FW 0.08.03.00 Driver 1.32.02

it simply works without any special drivers or settings.

The only thing, I had to do, was to create a new configuration with an empty network name, no encryption and network type "Access Point".
hackl
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 10, 2003 4:00 am

PreviousNext

Return to NetStumbler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron