POST YOUR SUCCESSFUL PRISM/2K/XP Configurations here

Postby inferno10 » Tue Sep 10, 2002 5:31 pm

I can now confirm that I am able to use my Compaq WL100 with Netstumbler in Windows XP. I am using it on NDIS 5.1 mode. It successfully found an AP in my neighborhood.

However, I am not using the traditional driver for the WL100. Instead, I am using a driver for a Samsung MagicLan card, which uses the same Prism II chipset. I did this because the word around the street is that the Compaq drivers cause Windows to crash. Also, I was not able to connect to anything on the Compaq drivers. Therefore, use the Samsung MagicLan drivers for the WL100.
inferno10
Mini Stumbler
 
Posts: 10
Joined: Sat Sep 07, 2002 11:31 am
Location: San Francisco

Re: Netgar

Postby SMP_Homer » Thu Sep 12, 2002 5:39 pm

Originally posted by SgtRock
It also works with my Netgear MA301/MA401 combo in my desktop at home, under XP Pro.

Sweet.


I have this card in my laptop, running XP Pro, and can't get it to work...
Help!

Decided to visit the Netgear site. New firmware and drivers, and now all better...
SMP_Homer
Mini Stumbler
 
Posts: 15
Joined: Thu Sep 12, 2002 5:36 pm
Location: London, Ontario, Canada

NetgeareMA401 working? HOW!?

Postby zdaxxy » Fri Sep 13, 2002 7:57 am

Compaq Presario WinXP/Linux Dual Boot
Netgear MA401 pc card
----------------------------------------------------

Using CUSTOM drivers

----------------------------------------------------

Works like a charm, all THANKS to the drivers...:p
zdaxxy
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 11, 2002 6:15 pm

Demarc Relia-wave 180mW Works with WinXP and NS

Postby craigsharrow » Mon Sep 16, 2002 11:50 am

I got the card last week, installed it on Sony Laptop with WinXP and latest version of NS.

Haven't done any wardriving yet, but it definitely reads my SOHO Linksys AP.
... --- ... "often clueless but never wrong" :rolleyes:
-... ..- .-.. .-.. ... .... .. -
craigsharrow
Mini Stumbler
 
Posts: 4
Joined: Fri Sep 06, 2002 11:35 am
Location: SanFran Bay Area

Postby kamware » Thu Sep 19, 2002 10:41 am

FUJITSU P1110 Sub Notebook with internal Intersil PRISM radio.
XP Home.

Works Great!

Thanks!

:cool:
kamware
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 18, 2002 4:35 am

D-Link DWL-650

Postby mindcube » Fri Sep 20, 2002 3:47 am

Win XP Pro with a D-Link DWL-650 works great with the Prism 2 option.
mindcube
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Fri Sep 20, 2002 2:37 am
Location: UK

:D

Postby cosmocks » Wed Sep 25, 2002 5:37 am

I got my friends SMC (2632w) to work with NS last night. It worked fine but we didn't have an anntenaue so we really didn't pick up much at all.
cosmocks
Mini Stumbler
 
Posts: 28
Joined: Mon Sep 23, 2002 7:43 am
Location: San Antonio

Postby Gaau Si » Fri Sep 27, 2002 12:17 pm

NS works with my Compaq W200 Multiport 802.11b adaptor under Win XP Pro. Using NDIS 5.1. NS had no trouble detecting my AP.
Gaau Si
Mini Stumbler
 
Posts: 3
Joined: Sat Sep 21, 2002 5:45 pm

Postby Optikillusion » Fri Sep 27, 2002 7:50 pm

Cisco Aironet 350
Firmware = 4.25.30
NDIS Driver = 6.97
Windows 2000


**Release 6.97 Will change your NDIS to 6.97 = works w/350 card****
http://www.cisco.com/pcgi-bin/tablebuild.pl/aironet_drivers_win98_2K_Me
Optikillusion
Mini Stumbler
 
Posts: 21
Joined: Thu Sep 19, 2002 12:34 pm
Location: Florida, on the Bayou!

Re: :D

Postby davepc » Tue Oct 01, 2002 6:31 am

Originally posted by cosmocks
I got my friends SMC (2632w) to work with NS last night. It worked fine but we didn't have an anntenaue so we really didn't pick up much at all.


Anyone care to explain to me how this can be done?

I'm running w2k.

thanks.

-dave

NEVERMIND

Got it working here...

http://forums.netstumbler.com/showthread.php?s=&postid=33353#post33353
davepc
 
Posts: 98
Joined: Sun Jun 16, 2002 3:23 am
Location: Southeastern MA / RI area

Postby PhatTrax » Sat Nov 23, 2002 3:38 pm

High Rate Wireless LAN MiniPCI Combo Card
IBM A31p w/ P4 2.0
Windows XP Pro non SP1

Works perfect so far :)
PhatTrax
Mini Stumbler
 
Posts: 7
Joined: Mon Oct 07, 2002 12:03 am

Postby firstuser » Sat Nov 23, 2002 7:30 pm

I was going to buy a ORiNOCO gold card. I got my cheap USR 2410 card to work. Here is my setup:

Compaq Armada E500
Windows XP pro
USR 2410 Wireless card (Firmware 1.04.09.00)
firstuser
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Sat Nov 23, 2002 10:59 am

Postby cstockwe » Sat Nov 30, 2002 11:47 pm

Cisco Aironet 350
Firmware = 4.25.30
NDIS driver = 8.2.3 (microsoft)
Windows XP Professional (Home works as well)
Netstumbler version 0.3.30

Flash the Aironet card to the latest firmware etc.
Basically to get it working...i uninstalled the Cisco ACU utility, then installed NetStumbler.

Before doing that netstumbler would not see any APs. ReInstalled the Cisco ACU after netstumbler was working and all is OK.

Make sure you are choosing (under DEVICE menu) the NDIS 5.1 device (others should be greyed out anyway).

So far I've found 25 APs in my local town and 19 have no WEP at least.....crazy. :)
cstockwe
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Sun Nov 24, 2002 10:45 pm

Cisco card

Postby EvangelistATL » Wed Dec 04, 2002 11:25 am

I don't know if you want repeats here.. looks like I'm almost exactly like the post before me, but..

IBM Thinkpad T22 running Windows 2000pro
Cisco Aironet 350
Firmware = 4.25.30
NDIS driver = 8.2.3 (microsoft)
NetStumbler 0.3.30

same as others NS didn't work and then I installed the Cisco Aironet utilities software and flashed to the current bios (4.25.30), rebooted, and took a drive..
just driving 2 miles up the road (business district) I have like 20 AP's on my list but the Cisco signal strength utility dosen't ever go above 10% and my card hasn't attached to anyone else's network yet... but I'll get there ;)
EvangelistATL
Mini Stumbler
 
Posts: 8
Joined: Wed Dec 04, 2002 7:48 am

Postby jizquierdo » Wed Dec 04, 2002 2:18 pm

system: fujitsu lifebook c340
os: windows xp pro
wifi card: 3com 3crwe62092a
NS: 0.3.30

i got this old laptop working with NS today... it works for a while, but when it detects a ad-hoc signal, sometimes it freezes...

it's weird cuz' the same card wont work on my dell latitude that also runs winXP pro...

some day we'll know
jizquierdo
Mini Stumbler
 
Posts: 14
Joined: Mon Aug 05, 2002 8:13 pm

PreviousNext

Return to NetStumbler

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests