All the search engines, including Google suddenly stopped working... NOT!

GPS maps for Australia

Postby nismor33 » Sun Dec 25, 2005 1:42 pm

Hi there

Has anyone had some luck with MAPS for Australia? I saw several articles of Map Point maps that should have been released but nothing is still available.

Had a brief look at Oziexplorer but not sure if you can plot the netstumbler output.

Any advice appreciated.

M
nismor33
Mini Stumbler
 
Posts: 3
Joined: Sun Dec 25, 2005 1:20 pm

"Best" pcmcia card for Kismac to crack wep :)

Postby grkn » Thu Feb 09, 2006 12:34 pm

I'm looking for a cheap pcmcia card for my Ti powerbook G4, seems like Orinoco Gold/silver and prism based cards would work, like the linksys WPC-11, or the lucent orinoco cards.

It should have good sensitivity, compability with mac os x and kismac (with packet reinjection capability).

And one only needs one card right? I haven't found any kismac forum, so I'll just be cheeky and post here ;)

Thanks!
Regards Jogan
grkn
Mini Stumbler
 
Posts: 4
Joined: Fri Feb 03, 2006 11:10 am

Postby Dutch » Thu Feb 09, 2006 12:52 pm

grkn wrote:I'm looking for a cheap pcmcia card for my Ti powerbook G4, seems like Orinoco Gold/silver and prism based cards would work, like the linksys WPC-11, or the lucent orinoco cards.

It should have good sensitivity, compability with mac os x and kismac (with packet reinjection capability).

And one only needs one card right? [b]I haven't found any kismac forum, so I'll just be cheeky and post here ]

Thanks!
Regards Jogan

Wrong choice.
When they fix Google, try find the kismac homesite. If you plug the program name into the search field of Google, I'm certain the first hit will be the homesite.. That is ofcourse if they fix Google so it works. Because it must be broken right now, if you didn't get that resulting link to the homesite of Kismac.

Binned.

Dutch
All your answers are belong to Google. SEARCH DAMMIT!
Warning. Warning.
Low C8H10N4O2 level detected. Operator halted....
User avatar
Dutch
 
Posts: 6698
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:00 pm
Location: City of Mermaids, Denmark

Postby Barry » Thu Feb 09, 2006 12:53 pm

Never do anything you don't want to explain to the paramedics.
User avatar
Barry
 
Posts: 5713
Joined: Sat Dec 28, 2002 11:10 pm
Location: Ohio

Postby Dutch » Thu Feb 09, 2006 12:59 pm

Barry wrote:KisMac fourms.

Alaskan SpoonFeeding ? Longing for the sun to make an appearence, and women changing from the winter wardrobe to the summer wardrobe, so there's no more mistaking them for moose ?

:)

Dutch
All your answers are belong to Google. SEARCH DAMMIT!
Warning. Warning.
Low C8H10N4O2 level detected. Operator halted....
User avatar
Dutch
 
Posts: 6698
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:00 pm
Location: City of Mermaids, Denmark

Where do I find AiRCrAcK 2.0

Postby mlou » Mon May 08, 2006 4:19 am

Could anyone help me?
mlou
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Mon May 08, 2006 4:11 am

Postby little dave » Mon May 08, 2006 4:26 am

little dave
 
Posts: 382
Joined: Wed Dec 28, 2005 4:22 pm
Location: somewhere between 00:0f:f8:58:58:08 and 00:13:10:20:20:83

Postby Dutch » Mon May 08, 2006 4:39 am

My advice : Sell the Google shares before everybody else notices that Google is broken down..

Dutch
All your answers are belong to Google. SEARCH DAMMIT!
Warning. Warning.
Low C8H10N4O2 level detected. Operator halted....
User avatar
Dutch
 
Posts: 6698
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:00 pm
Location: City of Mermaids, Denmark

Postby jagster » Sun May 14, 2006 11:14 am

korek you mentioned reinjection of packets...i'm having trouble with this...a poste from another forum of my question is as follows:

Anyways my question is..can you capture packets using monitor mode on an altheros based card...and also resend them out using aireplay or such..at the same time on the same card on the same laptop?

I've read people doing this but often times they use seperate laptops but i know of one or two sites that claimed they did it on the same computer.

When i do this it does not raise the IV count any at all on the scanner when it says its "sending" all the weak packets back to router.

Do new routers not allow this to happen or what?

I know people can crack wep in like 10 mins without somehow getting the router to send out data it would take at least a week :-/

Any help would be greatly appreciated.
jagster
 

Postby streaker69 » Sun May 14, 2006 11:15 am

jagster wrote:korek you mentioned reinjection of packets...i'm having trouble with this...a poste from another forum of my question is as follows:

Anyways my question is..can you capture packets using monitor mode on an altheros based card...and also resend them out using aireplay or such..at the same time on the same card on the same laptop?

I've read people doing this but often times they use seperate laptops but i know of one or two sites that claimed they did it on the same computer.

When i do this it does not raise the IV count any at all on the scanner when it says its "sending" all the weak packets back to router.

Do new routers not allow this to happen or what?

I know people can crack wep in like 10 mins without somehow getting the router to send out data it would take at least a week :-/

Any help would be greatly appreciated.


First, look at the date of the message you replied to. It's been long dead.

Second, I doubt that Korek is going to be able to answer you since he's been banned.
Treat your gun like your genitals, only whip it out when it's absolutely necessary.
User avatar
streaker69
 
Posts: 11867
Joined: Thu Jul 08, 2004 10:09 am
Location: Virginville, BlueBall, Bird In Hand, Intercourse, Paradise, PA

Monitor Mode Scan/Send Packets From Same Card

Postby jagster » Sun May 14, 2006 11:17 am

Anyways my question is..can you capture packets using monitor mode on an altheros based card...and also resend them out using aireplay or such..at the same time on the same card on the same laptop?

I've read people doing this but often times they use seperate laptops but i know of one or two sites that claimed they did it on the same computer.

When i do this it does not raise the IV count any at all on the scanner when it says its "sending" all the weak packets back to router.

Do new routers not allow this to happen or what?

I know people can crack wep in like 10 mins without somehow getting the router to send out data it would take at least a week :-/

Any help would be greatly appreciated.
jagster
 

Postby fregniacciaro » Sun May 14, 2006 11:21 am

Third, stop fucking crossposting!
When I was your age, television was called books. And this is a special book. It was the book my father used to read to me when I was sick, and I used to read it to your father. And today, I'm gonna read it to you.

Rompipalle della Chiesa del WiFi
SHAMELESS PLUG!

"Are you trying to irritate my colon ? Because if you are, I'll shit all over you in such a way you'll end up in a sanatorium, never to be heard from again."
--Dutch
User avatar
fregniacciaro
 
Posts: 1868
Joined: Mon Jun 03, 2002 4:30 pm
Location: Sq'rat on the loose!! Shoot 'im! (not you G8t)

Postby Dutch » Sun May 14, 2006 11:22 am

jagster wrote:Anyways my question is..can you capture packets using monitor mode on an altheros based card...and also resend them out using aireplay or such..at the same time on the same card on the same laptop?

I've read people doing this but often times they use seperate laptops but i know of one or two sites that claimed they did it on the same computer.

When i do this it does not raise the IV count any at all on the scanner when it says its "sending" all the weak packets back to router.

Do new routers not allow this to happen or what?

I know people can crack wep in like 10 mins without somehow getting the router to send out data it would take at least a week :-/

Any help would be greatly appreciated.


Use Google, with the keyword "reinjection using Atheros cards".

Dutch
All your answers are belong to Google. SEARCH DAMMIT!
Warning. Warning.
Low C8H10N4O2 level detected. Operator halted....
User avatar
Dutch
 
Posts: 6698
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:00 pm
Location: City of Mermaids, Denmark

Postby Dutch » Sun May 14, 2006 11:33 am

streaker69 wrote:First, look at the date of the message you replied to. It's been long dead.

Second, I doubt that Korek is going to be able to answer you since he's been banned.

Only in DC...

:D

Dutch
All your answers are belong to Google. SEARCH DAMMIT!
Warning. Warning.
Low C8H10N4O2 level detected. Operator halted....
User avatar
Dutch
 
Posts: 6698
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:00 pm
Location: City of Mermaids, Denmark

Basic informations about Korek Attack

Postby Elabora » Sun May 14, 2006 12:07 pm

Hi,
I need some basic informations about the statistical cryptoanalytical procedure which is used in the Korek Attack for an elaboration. Can anyone tell me where to find something about this?

Best Regards

Elabora
Elabora
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Sat May 13, 2006 11:39 am

PreviousNext

Return to Newbie Bin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests