Kismet MySQL Gpsdrive question.

Kismet MySQL Gpsdrive question.

Postby Barry » Fri Feb 16, 2007 12:46 pm

Okay, so I'm setting up my laptop, Dull C610, running Ubuntu 6.10. I have kismet 2007.01.R1, and gpsdrive 2.09. I have gpsdrive set to look at the way_kismet.txt for mapping. Nothing shows up. If I fire up mysql gpsdrive will run for about 45 seconds and segfault. It just freaking dies, no error messages in the log. If I shut down the mysql server it runs just fine, but with no waypoints showing up. Any ideas?? I have no idea how mysql runs, I just played script kiddy and followed the readme.sql file in gpsdirve.
Never do anything you don't want to explain to the paramedics.
User avatar
Barry
 
Posts: 5713
Joined: Sat Dec 28, 2002 11:10 pm
Location: Ohio

Postby brwrdrvr » Fri Feb 16, 2007 12:57 pm

I decided to let my excuse generator answer this question. You wouldn't belive what it said so I am posting the screenshot.
Attachments
NSSS.jpg
NSSS.jpg (48.13 KiB) Viewed 1079 times
Real Linux users write the zeros and ones directly to the hard drive using a refrigerator magnet. ~ bobfunland
User avatar
brwrdrvr
 
Posts: 3381
Joined: Fri Feb 18, 2005 9:26 pm
Location: Capitol City, Louisiana

Postby Barry » Fri Feb 16, 2007 12:58 pm

Dude, that's funny!
Never do anything you don't want to explain to the paramedics.
User avatar
Barry
 
Posts: 5713
Joined: Sat Dec 28, 2002 11:10 pm
Location: Ohio

Postby skwifi » Fri Feb 16, 2007 1:20 pm

brwrdrvr wrote:I decided to let my excuse generator answer this question. You wouldn't belive what it said so I am posting the screenshot.


Man that thing is good:D
User avatar
skwifi
 
Posts: 72
Joined: Sat Mar 25, 2006 5:49 am
Location: north of the 49th

Postby Dutch » Fri Feb 16, 2007 2:54 pm

Barry wrote:Okay, so I'm setting up my laptop, Dull C610, running Ubuntu 6.10. I have kismet 2007.01.R1, and gpsdrive 2.09. I have gpsdrive set to look at the way_kismet.txt for mapping. Nothing shows up. If I fire up mysql gpsdrive will run for about 45 seconds and segfault. It just freaking dies, no error messages in the log. If I shut down the mysql server it runs just fine, but with no waypoints showing up. Any ideas?? I have no idea how mysql runs, I just played script kiddy and followed the readme.sql file in gpsdirve.

Barry, catch me on MSN, and I'll either walk you through it, or vnc in, and set it up for you.

Dutch
All your answers are belong to Google. SEARCH DAMMIT!
Warning. Warning.
Low C8H10N4O2 level detected. Operator halted....
User avatar
Dutch
 
Posts: 6698
Joined: Fri Mar 05, 2004 12:00 pm
Location: City of Mermaids, Denmark

Postby DaKahuna » Sat Feb 17, 2007 7:14 am

When you get it figured out could you post. I am running into almost the very same issue on my Dell D620.
User avatar
DaKahuna
 
Posts: 478
Joined: Wed Jan 18, 2006 11:55 am
Location: If you find out, let me know!

Postby Barry » Sat Feb 17, 2007 10:54 am

DaKahuna wrote:When you get it figured out could you post. I am running into almost the very same issue on my Dell D620.



I'm blaming the "Made for Microsoft Windows XP" sticker on it.
Never do anything you don't want to explain to the paramedics.
User avatar
Barry
 
Posts: 5713
Joined: Sat Dec 28, 2002 11:10 pm
Location: Ohio


Return to Unix/Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron