Ralink RT2570 card and Aireplay: can't succed to speed up IVs catching...

Ralink RT2570 card and Aireplay: can't succed to speed up IVs catching...

Postby icerul3z » Sun Mar 26, 2006 2:39 pm

Hi all,
I'm using a Linksys WUSB54G v4 with Gentoo (kernel 2.6.15-r7).
I'm using latest CVS drivers from rt2x00.serialmonkey.com for it and the card is working correctly when connected to the APs...
I'm gonna try to hack my WLAN WEP key for a little review I have to written on it...
so, I've put the card in Monitor mode, enabled RFMONTX, started airodump-ng to get patckets...but IVs increase very slowly...
I knew that I needed something as 1.000.000 IVs for a 128bit key...well, just using Aerodump for getting packets that another wireless card is exchanging with AP is not enough...it would get too much time to get 1.000.000 IVs...

so I decided to try Aireplay-ng (mode 2) to injects some packets into the W-Lan...tried this way (correct me if I'm wrong):
./aireplay -i rausb0 rausb0 -2

(rausb0 is the devID of the WUSB54G adapter)

but every packet I choose selecting "y", doesn't speed up IVs count in Airodump-ng....

I've also tried mode 3 and even if Aireplay-ng found some ARP requests and begun to generate a lot of traffic, IVs on Airdump-ng still increase slowly only thanks to the traffic generated from the other card on the W-LAN...

am I missing something?

I'm also getting this error when starting Aireplay-ng:

ioctl(RTC_IRQP_SET) failed: Inappropriate ioctl for device
Make sure enhanced rtc device support is enabled in the kernel (module
rtc, not genrtc) - also try 'echo 1024 >/proc/sys/dev/rtc/max-user-freq'.


could this be the problem?

Thanks for help
icerul3z
Mini Stumbler
 
Posts: 6
Joined: Sun Mar 26, 2006 2:27 pm

Postby kimbell » Sun Mar 26, 2006 4:37 pm

You should check the forums at aircrack-ng and serialmonkey... the beta_3 drivers are better for aircrack. The new rt2x00 are highly experimental and are undergoing heavy testing for basic support. Packet injection is not high on their list of bugs right now.
:D
kimbell
Mini Stumbler
 
Posts: 38
Joined: Wed Jan 05, 2005 11:54 am

Postby icerul3z » Wed Mar 29, 2006 1:02 pm

well I am using rt2570 latest CVS but never ended succesful in Packet Injection....IVs never increase...also I collected more than 1.000.000 IVs and aircrack-ng could not find the key :(
icerul3z
Mini Stumbler
 
Posts: 6
Joined: Sun Mar 26, 2006 2:27 pm

hi everybody wusb54g

Postby outlawco60 » Tue May 01, 2007 3:54 am

I have a wusb54g v4 with rt2571 chip. When i first got it it did ivs great first 2 time now it doesnt speed up ivs and i use the same ap and client when it worked....whats for with that...your help is needed thx:rolleyes:
outlawco60
Mini Stumbler
 
Posts: 1
Joined: Tue May 01, 2007 3:46 am

Postby itsnotme » Tue May 01, 2007 4:01 am

outlawco60 wrote:I have a wusb54g v4 with rt2571 chip. When i first got it it did ivs great first 2 time now it doesnt speed up ivs and i use the same ap and client when it worked....whats for with that...your help is needed thx:rolleyes:


Read the nice logo at the very top of the forums, it says Netstumbler. You might want to head over to the aircrack forums and get the support you're looking for from there.
User avatar
itsnotme
 
Posts: 1074
Joined: Wed Sep 04, 2002 10:19 pm
Location: Somewhere below Lake Ontario

Postby streaker69 » Tue May 01, 2007 4:10 am

outlawco60 wrote:I have a wusb54g v4 with rt2571 chip. When i first got it it did ivs great first 2 time now it doesnt speed up ivs and i use the same ap and client when it worked....whats for with that...your help is needed thx:rolleyes:


Don't bother posting here if you can't follow the rules.
Treat your gun like your genitals, only whip it out when it's absolutely necessary.
User avatar
streaker69
 
Posts: 11867
Joined: Thu Jul 08, 2004 10:09 am
Location: Virginville, BlueBall, Bird In Hand, Intercourse, Paradise, PA

Postby theprez98 » Tue May 01, 2007 4:11 am

outlawco60 wrote:I have a wusb54g v4 with rt2571 chip. When i first got it it did ivs great first 2 time now it doesnt speed up ivs and i use the same ap and client when it worked....whats for with that...your help is needed thx:rolleyes:

Does your keyboard have one of these?
Attachments
keys-069.jpg
keys-069.jpg (28 KiB) Viewed 5105 times
[font="Courier New"]"\x74\x68\x65\x70\x72\x65\x7a\x39\x38";[/font]
User avatar
theprez98
 
Posts: 3638
Joined: Tue Jan 11, 2005 8:23 pm
Location: Maryland

Postby brwrdrvr » Tue May 01, 2007 4:59 am

theprez98 wrote:Does your keyboard have one of these?


I bet it has two. ;)
Real Linux users write the zeros and ones directly to the hard drive using a refrigerator magnet. ~ bobfunland
User avatar
brwrdrvr
 
Posts: 3381
Joined: Fri Feb 18, 2005 9:26 pm
Location: Capitol City, Louisiana


Return to Unix/Linux

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron