Stumbverter Question

Stumbverter Question

Postby rksonik » Sat Dec 07, 2002 8:59 pm

Hello All,

Mother, you should be able to help with this. Here's some background: While I like the stumbling icons that Stumbverter automatically inserts, I have so many concentrated APs in the LA area that I would prefer to use a small green dot for open APs and a small red dot for wep enabled APs, using the small green and small red circle pushpins that come with MapPoint 02. I tried searching for where these pushpins were stored, ie in Windows/Shared, and Program Files/MapPoint, but was unable to find them. Utilizing the search tool, I found a handy link on the MSDN website courtesy of Blackwave that displayed all of these icons. I saved the pictures of the icons I liked, putting them on my Desktop.

Now, I tried to replace these images with those in the Stumbverter MP icons folder, renaming them O1, O2, O3 etc, and W1, W2, and W3. Sounds good, right? When I open Stumbverter to map my locations, I get a program error stating: Program routine:General_IniProg, Error Code: -2.147191E+09, Import Failed. Any ideas, all that I really want to do is change the default icons, the antenna towers, with small green circles and small red circles.

Any help and/or ideas would be greatly appreciated.

Thanks,
Ryan

BTW: Mother, you did a fantastic :) job with the new beta!!!
rksonik
Mini Stumbler
 
Posts: 9
Joined: Thu Sep 12, 2002 6:55 pm
Location: Los Angeles

Postby blackwave » Sat Dec 07, 2002 9:40 pm

nice, did you try and make sure the heigth, width, resolution, depth are identical for the icons and bitmaps you are replacing them with ?
-=BW=-
User avatar
blackwave
 
Posts: 4507
Joined: Mon Apr 15, 2002 3:00 am
Location: SoCal, OC

Postby rksonik » Sat Dec 07, 2002 10:25 pm

BW,

No, I did not, I'll try that; however, I'm guessing that this might be a script error that just isn't reading these files (Perhaps b/c they are not the same h,d,r etc.) I'll play around with it if I get a chance tomorow.

Thanks,
Ryan
rksonik
Mini Stumbler
 
Posts: 9
Joined: Thu Sep 12, 2002 6:55 pm
Location: Los Angeles

Postby blackwave » Sat Dec 07, 2002 10:37 pm

Originally posted by rksonik
BW,

No, I did not, I'll try that; however, I'm guessing that this might be a script error that just isn't reading these files (Perhaps b/c they are not the same h,d,r etc.) I'll play around with it if I get a chance tomorow.

Thanks,
Ryan


I thought you explained that you FIRST changed the ICONS and THEN the error messages started... if not, then this sounds like a different issue.... try getting a small file and having it mapped with the new graphic files.
-=BW=-
User avatar
blackwave
 
Posts: 4507
Joined: Mon Apr 15, 2002 3:00 am
Location: SoCal, OC

Small dots

Postby Mother » Sun Dec 08, 2002 1:48 am

Would this be OK? If so, the procedure is very easy - open the icons in your favourite icon editor, and change them. The icon format StumbVerter uses is 32x32 at 16 colors. Anything different than that could give errors or unexpected results.

Cheers,

Mother

(P.S. I may make available this icon set on my website later on)
Attachments
smalldots.jpg
smalldots.jpg (23.7 KiB) Viewed 4764 times
Out of paper on drive C:

the.firehou.se
User avatar
Mother
 
Posts: 204
Joined: Sat Apr 13, 2002 6:37 am
Location: Barcelona, Spain

Postby aphex » Sun Dec 08, 2002 8:49 am

Nevermind - it appears the icons are kept in a seperate directory - no need to hack the .exe

If you get your favorite iconprogram (I like MicroAngelo 5.5) you can edit the icons to your choosing - the only thing is that you will want to make sure the backgrounds are transparent so you dont have a giant block sitting on there - the icons will also need to be the same dimensions and sizes, i.e, 16x16, 32x32 and so on.
aphex
Mini Stumbler
 
Posts: 11
Joined: Sat Apr 20, 2002 8:10 pm
Location: Reno/Lake Tahoe, NV

Postby rksonik » Sun Dec 08, 2002 5:20 pm

Hey All,

Thanks for all of your help. Looks like I got it working, now I may want to change the colors and attributes around. After initially having problems with transperancy, I downloaded the beta of MicroAngelo, turns out the icon files I placed in the folder were gifs, alas! Made my icons after importing them from created bitmaps, MicroAngleo will only import and retain transperancy for images imported and this and a few other formats, gif and jpeg not included. I replaced the files in the icons folder, fired it up, and away I went :). Here is what my map of Los Angeles looks like now...
Attachments
picture001.jpg
picture001.jpg (49.32 KiB) Viewed 4764 times
rksonik
Mini Stumbler
 
Posts: 9
Joined: Thu Sep 12, 2002 6:55 pm
Location: Los Angeles

Postby rksonik » Mon Dec 09, 2002 3:52 pm

Hey All,

Attached are the green and red icons that I used. All you need to do is place these in the Program Files\Stumbverter\Icons Folder; remove the old icons (put them in My Pix in case something goes wrong) and paste these into you icons folder. Enjoy

Ryan
Attachments
stumbverter icons.zip
(3.6 KiB) Downloaded 593 times
rksonik
Mini Stumbler
 
Posts: 9
Joined: Thu Sep 12, 2002 6:55 pm
Location: Los Angeles

Postby blackwave » Mon Dec 09, 2002 3:56 pm

Originally posted by rksonik
Hey All,

Attached are the green and red icons that I used. All you need to do is place these in the Program Files\Stumbverter\Icons Folder; remove the old icons (put them in My Pix in case something goes wrong) and paste these into you icons folder. Enjoy

Ryan


Thanks rksonik, one could only imagine the various theme packs that some will think of... :D
-=BW=-
User avatar
blackwave
 
Posts: 4507
Joined: Mon Apr 15, 2002 3:00 am
Location: SoCal, OC

OK OK here they are then

Postby Mother » Mon Dec 09, 2002 5:16 pm

Another "theme pack" :)

I guess it won't be long until we see a Simpsons theme pack or something along those lines.....

Cheers,

Mother
Attachments
circles_signal.zip
(1.9 KiB) Downloaded 527 times
Out of paper on drive C:

the.firehou.se
User avatar
Mother
 
Posts: 204
Joined: Sat Apr 13, 2002 6:37 am
Location: Barcelona, Spain

Postby blackwave » Mon Dec 09, 2002 6:02 pm

Here is a sample of the current icons out there... would be great to see more colors, like blue and yellow... cybercolors... mmmm... donut hollow shapes... occult symbols... ... please no one make warchalking symbols.. ! :D :D ;)
Attachments
newicons.samplex.jpg
newicons.samplex.jpg (46.86 KiB) Viewed 4684 times
-=BW=-
User avatar
blackwave
 
Posts: 4507
Joined: Mon Apr 15, 2002 3:00 am
Location: SoCal, OC

Postby rvella » Tue Oct 07, 2003 11:50 pm

When I use stumbverter, all I get as the pushpoint icons is red circles with numbers in them.. What's with this?
rvella
Mini Stumbler
 
Posts: 10
Joined: Mon Jun 09, 2003 11:22 am

Er....

Postby Mother » Wed Oct 08, 2003 1:58 pm

Quick! Make a screenshot of it! It's one of the rare sightings of the red-circles-with-numbers-in-them phenomena....

Seriously, I have no idea why this is happening to you. Please send a full report (OS, MapPoint version, StumbVerter version, log files that cause the problem, screenshots, whatever) to bugs AT sonar-security DOT com, and I'll look into it.

Cheers,

Mither
Out of paper on drive C:

the.firehou.se
User avatar
Mother
 
Posts: 204
Joined: Sat Apr 13, 2002 6:37 am
Location: Barcelona, Spain

Postby rvella » Wed Oct 08, 2003 3:09 pm

And I think I know why it's doing it.

Because I'm using MP 2004, it's probably trying to use an icon that's a different set in MP 2002. The numbers go like this:

22 23 24 (No WEP; Red, yellow, green)
26 27 28 (WEP; Red, yellow, green)

Image
rvella
Mini Stumbler
 
Posts: 10
Joined: Mon Jun 09, 2003 11:22 am

Postby ThreePts » Wed Feb 18, 2004 2:35 am

I replaced my icons with these on mp2002 and stumbverter beta5 and it worked great. Ive since upgraded to mp2004 and SB1.5 and the icons wont change after i replace them in the /icons/ folder. Any ideas? Thanks.
User avatar
ThreePts
 
Posts: 136
Joined: Thu Jul 10, 2003 6:12 pm
Location: Phoenix, AZ

Next

Return to Windows

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron